
I et afklarings- og udviklingsforløb i caféen og produktionskøkkenet, kan du tilegne dig kompetencer indenfor tilberedning af mad fra bunden og betjening af kunder. Der er plads til ca. 8 personer i køkkenet.
Der tilberedes dagligt ca. 100 portioner mad til personalet på Danmarksvej 31, og andre offentlige steder.
Et forløb i caféen og produktionskøkkenet indebærer, at du som udgangspunkt afprøves i alle jobfunktioner. Der afholdes løbende individuelle samtaler, og der er hele tiden fokus på dine mål med arbejdet i caféen og produktionskøkkenet.
Du bliver lært grundigt op i alle opgaver, og man bliver ikke ladt alene med opgaven før man er sikker i den. Vi tilpasser os, så vidt det er muligt, dine behov. Det betyder, at hvis du har brug for små eller lette opgaver, så finder vi dem til dig. Har du brug for at have opgaverne på skrift og følge en plan, så hjælper vi selvfølgelig også med det.
Alt i alt er det vigtigt at du føler, at det er rart at komme på arbejde. Hvis du vil og har lyst, kan man få ansvar for dele af opgaverne - alene eller i samarbejde med andre i forløbet eller personale. Der er således mulighed for at prøve rigtig meget af i caféen og produktionskøkkenet, og det kan derfor benyttes som træningsbane og springbræt til selvforsørgelse.
Vi er en arbejdsplads, hvor vi sætter faglighed, humor og socialt samvær højt. Vi vil gerne være kendt for at have mangfoldighed, engagement og rummelighed med i vores tilgang til arbejdet med jer.